Termékek Menü
0
   

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pontok bármikor útba esnek.

 

PPP_ logo_700_sarga

 

Tudta Ön, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során!

 

Hol találhatóak a Pick Pack Pontok?

 

A RELAY üzletek közlekedési csomópontoknál, az INMEDIO, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg a MOL, OMV és Avia, Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a COOP üzletek vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget

 

Válassza ki az Ön saját Pontját és vegye át Pick Pack csomagját!

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 240 városában több mint 700 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.

 

A munkanapon 17:00-ig megrendelt termékeket Budapesten 1-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

 

Tudnivalók a csomag átvételéhez!

 

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassa ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát.

A csomag átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.

Helyettes átvevő megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

Az utánvét érték kifizetését követően kinyitható a csomag és ellenőrizhető a tartalma, viszont nem adható vissza a csomag a Pick Pack Pont részére. Amennyiben a csomaggal kapcsolatban kérdés merül fel vagy szeretné azt visszaküldeni, úgy kérjük, vegye fel a kapcsolatot az info@angisfehernemu.hu, vagy a 06-20/404-7684-es telefonszámon.

 

Fizetéssel kapcsolatos információk

 

A Pick Pack Pontokra történő szállítás esetében a következő fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:

 

1. Utánvét (készpénzes fizetés): a megvásárolt termék árát az Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton kell fizetnie átvételkor, készpénzben.

2. Banki átutalás: A banki átutalással történő fizetés.

A szállítási díjak mindkét fizetési módnál 10.000Ft rendelés alatt csak 990Ft, fölötte INGYENES!

 

 Mikor jó döntés a Pick Pack Pontot választani?

 

– Ha nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni

– Nem rendelheti munkahelyére a csomagot

– Szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni

 

Pick Pack Pont ügyfélszolgálat elérhetősége

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 00 36 1 803 6300

E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Chat
www.poppy-webshop.hu
Mai akciós kedvencünk:
Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat
Amennyiben segítségre van szüksége:

+ 36/20-40-47-684
info@shinykontos-haloruha.hu

Hétfő-Péntek: 9:00-17:00

 

Irány az Shiny Exkluzív Fehérnemű webshop!

Instagram
Instagram
Névnapok

Ma 2017. november 19., Erzsébet napja van.

Holnap Jolán napja lesz.